Bourgondië op en langs het water

1.200 kilometer rivieren en kanalen, veel grote en kleine meren, vooral in de Morvan… BOURGONDIË is DE streek bij uitstek voor riviertoerisme en watersportactiviteiten.
Vind alle informatie ter voorbereiding van uw riviervakantie: kaarten, adressen om een boot te huren of een cruise te maken van enkele uren tot enkele dagen, bezienswaardigheden en landschap om te ontdekken, de evenementen, activiteiten, fietstochten vanaf en langs de kanalen…

ToevoegenVerwijderen

Fietsen in Bourgondië

Met meer dan 1 000 kilometer fietsroutes en een scala aan fietstochten in de omgeving van kanalen, steden en dorpen, in de Morvan of wijngaarden. BOURGONDIË hoort bij de gerenommeerde fietsbestemmingen van Frankrijk.
Vind alle informatie ter voorbereiding van uw fietsvakantie: kaarten, de grote regionale en interregionale routes, bezienswaardigheden om te ontdekken…

ToevoegenVerwijderen

Wijnroutes en wegen voor fijnproevers in Bourgondië

BOURGONDIË is het walhalla voor smulpapen en wijnliefhebbers. De regio biedt een grote variatie aan activiteiten en indrukwekkende producten, van bezoeken aan wijndomeinen of de kleine producent van gevogelte in de Bresse tot het Michelin sterrenrestaurant, via wijn- en kookcursussen en proeverijen.
Vind alle informatie ter voorbereiding van uw gastronomische vakantie: kaarten, adressen voor cursussen, wijndomeinen, restaurants, markten, evenementen met wijn en gastronomie als thema, wijnmusea en -bezienswaardigheden…

ToevoegenVerwijderen

Paardrijden in Bourgondië

BROCHURE BESCHIKBAAR IN HET FRANS EN ENGELS
Met uitgestrekte beschermde natuurgebieden en heuvellandschap leent BOURGONDIË zich uitstekend voor paardrijden en het maken van paardentochten.
Vind alle informatie ter voorbereiding van uw paardenvakantie: kaarten, de grote regionale routes, bezienswaardigheden om te ontdekken, adressen van maneges…

ToevoegenVerwijderen

Rondtrekken & Erfogoed Magazine BOURGOGNE-FRANCHE-COMTE

60 pages

Tref de voorbereidingen voor uw uitstapje naar BOURGOGNE-FRANCHE-COMTE. Voor een weekend, een week of langer. Een grote regio, die hoofd en benen in beweging brengt. Op deze pagina’s vindt u de inspiratie om uw verblijf samen te stellen. En als uw hart nog schommelt tussen cultuur en natuur, maakt u zich geen zorgen: bij ons valt alles op zijn plaats. Tot in de perfectie ;-)

On line doorbladeren

ToevoegenVerwijderen

Bourgogne, uniek en veelzijdig

28 pages

Ze heten Eva, Joon, Cécile of Arnaud. Ze zijn Amerikaans, Duits of Frans… Ze hebben voor de BOURGOGNE gekozen, voor een weekend, een kort verblijf of voor hun vakantie. Ze houden van wijn, de sfeer in steden, oude gebouwen of moderne kunst. Ze willen hun gedachten vrije loop laten in een spirituele atmosfeer, op de fiets de Bourgogne ontdekken of een feestje organiseren rond een lekkere fles wijn… Wat ze gemeen hebben? Ze hebben voor een verblijf gekozen in een uitzonderlijke regio in hartje Europa. Volg hun avonturen voordat u deze zelf gaat beleven. “A la carte”. Zoek uit dit ongelofelijk brede palet de verschillende activiteiten en bezienswaardigheden die deze regio u te bieden heeft. Net als zij zult u morgen voor de BOURGOGNE kiezen.

ToevoegenVerwijderen

Op ontdekking in Bourgondië

48 pages

Een brochure om BOURGONDIË te ontdekken… met natuurlijk de beroemde trekpleisters die u absoluut niet mag missen, maar ook met plekjes en steden die een omweg waard zijn. Met het gezin, met uw geliefde of met vrienden: BOURGONDIË heet u van harte welkom en onthult u haar charmes en geheimen.

ToevoegenVerwijderen

Toeristische kaart

ToevoegenVerwijderen

Envoyer_vert_NL